Vragen? Bel ons op.

038-4578994

WhatsApp

+31621581222

E-mail

info@bandencentrumzwolle.nl

Zomer Banden

Waarom zomerbanden?

Het is altijd aan te raden om met banden te rijden die passend zijn voor het seizoen. Dus in de zomer rijdt u op zomerbanden. Zomerbanden hebben perfecte rijeigenschappen en zijn zeer geschikt voor temperaturen boven de 7 graden. Winterbanden hebben de beste grip bij kou en sneeuw, maar voor de rest van het jaar kunt u het beste op zomerbanden rijden. Het rubber van een zomerband is van harder materiaal gemaakt wat bij warmer weer meer voordelen biedt.

Wanneer is het tijd voor zomerbanden?

In de lente en de zomer zijn de weersomstandigheden ideaal voor zomerbanden. In deze periodes lopen de temperaturen op en is een zomerband het meest veilig. Dankzij het speciale profiel en de rubbersamenstelling van een zomerband heeft u meer grip op de weg en staat u een stuk sneller stil. In de zomer door blijven rijden op winterbanden is geen goed idee. Door het zachte rubber van een winterband wordt de remweg van uw auto bij een hogere temperatuur langer, waardoor de kans op verkeersongevallen toeneemt.

Voordelen zomerbanden?

UW VOORDELEN

Grote voorraad

Direct geholpen

Beste prijs kwaliteit

Onze Werkwijze

1. Maak een afspraak

U kunt 5 dagen in de week bij ons terecht. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u altijd aan om telefonisch op locatie of per mail een afspraak te maken.

2. Klaar terwijl u wacht

Blijf wachten in onze mooie wachtruimte met een lekker kopje koffie of thee tot de wissel van uw voortuig klaar is.

3. Weer veilig op weg

Banden wisselen duurt gemiddeld een uur. Dit is inclusief het monteren en balanceren van de banden en het vervangen van de ventielen.